Bandırmaspor'dan, Bozüyükspor provası

Bandırmaspor

Bordo-beyazlı takım, çift kale yaptı. Bozüyükspor maçı öncesi 4 futbolcu cezalı






Bordo-beyazlı takım, çift kale yaptı. Bozüyükspor maçı öncesi 4 futbolcu cezalı.


Bandırmaspor
, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bozüyükspor maçının çalışmalarını teknik direktör Mustafa Alper Avcı gözetiminde sürdürüyor. Bordo-beyazlı takım, bugün, kendi arasında yaptığı çift kalede hırslı gözüktü. Çift kalede, alt yapıdan A kadroya alınan Bilâl ve Emre de forma giydi. Çalışmayı, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı ile yönetim kurulunun bazı üyeleri de izledi.



4 cezalı oyuncu


Pazar günü Bozüyük'te oynanacak karşılaşmada, Bandırmaspor'un kırmızı kart cezalısı oyuncu Serdar Samatyalı, İstanbul Güngörenspor maçında kırmızı kart görüp, tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderilen Erhan'ın yanı sıra dört sarı kart görmeleri nedeniyle bir maç ceza alan Bülent ve Sinan takımlarında yer alamayacak.



Federasyona itiraz

Bandırmaspor Kulübü, Bandırma 17 Eylül Stadı'nda, geçtiğimiz hafta oynanıp, 1-0 Bandırmaspor'un üstünlüğüyle biten İstanbul Güngörenspor maçında ikinci sarı kartlık davranışı nedeniyle kırmızı kart gören Erhan için Futbol Federasyonu'na itiraz etti. Pozisyonun görüntüleri eşliğinde Federasyona resmi başvurusunu yapan Bandırmaspor Kulübü, bu pozisyonda hakemin, Erhan'a, daha önceki dakikalarda sarı kartı bulunduğunu sanarak, bu pozisyon sonrası ikinci sarı kartını çıkararak, çift sarı kartlık hareketi nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı bırakıp, kural hatası yaptığını öne sürdü.



Bozüyükspor, 14. Sırada

Bandırmaspor, bu maç öncesinde, 18 karşılaşmada elde ettiği 29 puanla yedinci sırada yer alıyor. Bozüyükspor ise bir maç eksiğiyle, 17 karşılaşmada topladığı 17 puanla on dördüncü sırada bulunuyor. Sezona, Bandırmaspor'un eski teknik direktörlerinden Mustafa Serin'in sorumluluğunda giren Bozüyükspor'u, bu teknik adamın geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından teknik direktör yardımcısı çalıştırıyor.

Bandırmaspor'un da yer aldığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Polatlı Bugsaşspor, 35 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli